Velkommen til vores værksted

Vi er et autoriseret Kia og Suzuki værksted og har også over 30 års erfaring som Fiat specialister.
Vi laver service, reparerer, skifter hjul og laver skadesarbejde på alle bilmærker! Kan vi på nogen tænkelig måde være behjælpelig, så hiv endelig fat i os.

Når du besøger vores værksted, er du meget velkommen til at vente i en af vores to vente-zoner, mens din bil bliver serviceret. Her finder du bløde stole, computerbord, TV og gratis Wi-Fi. Vi tilbyder gratis kaffe, varm kakao, the eller en flaske kold vand.

Hvis vejret tillader det, så er du også meget velkommen til at gå en tur i Holbæk by, mens du venter. Her finder du både indkøb, shopping-center, hyggelig gågade og Holbæk fjord, inden for få hundrede meters afstand af værkstedet. Ønsker du et lift, så er vi naturligvis behjælpelige med dette.

Skal din bil være på værkstedet i flere timer, hele dagen eller skal du have lavet en skade, som trækker sig over flere dage, tilbyder vi også låne- og udlejningsbiler. En udlejningsbil koster 200,- pr. dag. Du får bilen udleveret med en fuld tank, og så skal den returneres igen med en fuld tank. Husk at booke lejebilen når du booker tid på vores værksted.

Vi glæder os til at se dig!

Har du hentet vores app?

Med Brdr. Clausen app’en, er dit liv som bilejer gjort både nemmere, mere sikkert og fordelagtigt.

  • Opret din bil i garagen, så tidsbestilling hurtigt kan klares fra mobilen.
  • Få automatiske påmindelser omkring service- og karrosserieftersyn.
  • Modtag personlige nyheder og spændende tilbud målrettet til dig og din bil.
  • Kom nemt i kontakt med os, se vores åbningstider og find vej.
  • Oplev vores udvalg af nye og brugte biler.

Aktuelle
kampagner