Suzuki Swift Sport

Lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde. Suzuki Swift Sport sprudler af selvtillid, og den er klar til at angribe den danske asfalt. Swift Sport er udviklet som en selvstændig model i programmet og er fyldt med unikke detaljer, der adskiller den fra den almindelige Swift model. Glæd dig til en prøvetur ud over det sædvanlige!

Max køreglæde!

Swift Sport har gennemgået et fuldstændigt re-design og fremstår nu som en ”Hot-Hatch”, der opfylder tidens krav til en kompakt og komfortabel bil, der også kan bruges i det daglige. Men tag ikke fejl – den går absolut ikke på kompromis med køreglæden.

Kombinationen af den lette HEARTECT platform, et stivere chassis, en forstærket undervogn, en forfinet styring og 1.4 hybrid motoren med 129 hk er nemlig opskriften på Swift Sport køreegenskaber og ultimativ køreglæde, der er svære at matche til prisen. 100 km/t nås på 9,1 sek., og det kilder lidt i racermaven undervejs!

129 HK Turbo-power

Under hjelmen ligger 1.4 hybridmotoren med 16V, DOHC, turbolader og intercooler. I Swift Sport har den gennemgået et par ændringer i forhold til Vitara/S-Cross udgaven. Det maksimale moment er løftet fra 220 til 235 Nm, mens det topper højere oppe i omdrejningsfeltet ved 2.500 – 3.500 o/m. Dertil kommer fx, at motorstyringen er programmeret til at øge indsprøjtningstrykket til det maksimale niveau i en større del af motorens omdrejningsfelt.

Sammen med bilens lave vægt (80 kg lettere end den tidligere Swift Sport), den præcise 6-trins gearkasse og udstødningen med de dobbelte afgangsrør (der giver mindre modstand på udstødningssiden) flyver Swift Sport nærmest ud af starthullerne, og motoren trækker jævnt og kraftfuldt hele vejen op.

Design – Inde og ude

Hele fronten er specielt designet til Swift Sport. Snuden dykker nedad og er sammen med den brede kølergrill, carbon-look skørtet og de skarpere linjer med til at give bilen et mere agressivt udtryk. Forlygterne er fuldstændig de samme som på Exclusive modellen og de sidder lige i skabet.

Når du åbner fordøren, bliver du mødt af to lækre bucketsæder med ekstra god støtte til de skarpe sving. Der er røde kantsyninger og Sport logo på ryglænet, og i det hele taget tager Swift Sport bare rigtigt godt imod dig. De røde detaljer er et gennemgående Swift Sport tema, så det ser man også på dørbeklædningen, ved midterkonsollen og på instrumentbordet, hvor de røde paneler har en sort udtoning. Gearmanchetten er i læder med røde syninger, og pedalerne i fodbrønden er selvfølgelig i aluminium.

Den lakerede tagspoiler og de dobbelte afgangsrør, der er smukt integreret i hækskørtet, som er i carbon-look, er med til at give Swift Sport en mere dynamisk afslutning.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 229,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner