Suzuki Swift

Suzuki Swift i sin 3. generation. Swift er Suzukis succesfulde og køreglade supermini, og denne model byder på masser af sjov. Den er lettere, lavere og bredere og fås nu også med Boosterjet turbomotor, fedt komfortudstyr og avanceret sikkerhedsudstyr. Men bare rolig, Suzuki Swift har stadig stor køreglæde i det daglige og god værdi for pengene. Den er derfor helt klar til at løfte arven fra forgængeren.

Ny fra inderst til Yderst

Suzuki Swift er baseret på Suzukis letvægts platform (Heartect). Det betyder, at vægten er sænket med ca. 120 kg for en bedre økonomi og køreoplevelse, uden det er gået ud over bilens evne til at beskytte sine passagerer i tilfælde af en kollision.
Designet er en stærk evolution af det oprindelige Swift udtryk med fokus på at bevare Swift DNA’et, der har gjort modellen så unik. Og med sit brede og lave design med den markante skulderlinje er bilens sportslige fremtoning virkelig blevet skærpet. Også inden døre er alt nyt med fx nye sæder, et nyt og lækkert D-formet rat samt et instrumentbord, der vinkler lidt ind mod føreren.
Suzuki Swift er 5-dørs, og rummeligheden er blevet forbedret i forhold til den forrige model. Den øgede bredde giver mere skulderplads i kabinen, og på bagsædet er der bedre hovedhøjde. Og bagagerummet er nu på 265 liter (VDA), hvilket er hele 54 liter mere.

Hybrid er standard

Alle Swift-modeller kommer med Suzukis originale hybrid-teknik som standard. En lille el-motor, et effektivt 12V lithium-batterimed en kapacitet på 10Ah og et avanceret styresystem assisterer benzinmotoren under igangsætning og acceleration. Det er et kompakt og enkelt system, som sparer på de dyre dråber og mindsker CO2-udledningen især ved bykørsel.

Når du bremser bilen ned, opsamles der “gratis” strøm på lithium-batteriet, som så bruges til at el-motoren kan aflaste benzinmotoren, når der accelereres. Smart og enkelt. Og da det er el-motoren, der sørger for genstart efter et automatisk stop, foregår dette helt lydløst.


Sikker
hed

Suzuki Swift tilbyder en af klassens mest omfattende sikkerhedspakker. Fx er alle modeller udstyret med automatisk nødbremse, aktiv fartpilot og Full-LED forlygter. Og allerede fra Action udstyrsniveauet får du også unikke detaljer som blindvinkel advarsel, skiltegenkendelse og vognbaneassistent med force-back.

Det innovative nødbremsesystem advarer dig, hvis bilen kommer for tæt på en forankørende bil. Derefter øges bremsetrykket, og endelig bremser bilen selv helt ned, hvis du ikke gør det. Det kan mindske følgerne af et sammenstød og i bedste fald afværge det helt.

Den aktive fartpilot fungerer sammen med bilens radarsystem, der måler afstanden til den forankørende bil og justerer hastigheden derefter. Dermed kan bilen holde den rigtige sikkerhedsafstand. Du kan skifte gear uden at de-aktivere fartpiloten, hvilket gør kørslen mere komfortabel. Du kan i øvrigt indstille følsomheden i 3 niveauer.

Full-LED forlygterne giver et utroligt klart lys og med automatisk op- og nedblænding kører du altid med det bedste udsyn.

Interiør

Sæderne byder på god støtte til ben og ryg. Det D-formede læderrat ligger godt i hænderne og har kontakter til både radio og håndfri mobil. Speedometeret og omdrejningstælleren er elegant indfældet i instrumentbrættets dybe, cylindriske huse, der sammen med det kronografiske design sikrer et frækt, sporty look bag rattet.

Multimediesystem

Swift Action og Exclusive er udstyret med et overbevisende multimediesystem, og med det bliver der skruet op for både underholdningen, sikkerheden og komforten på køreturen!

  • 7” touchscreen
  • DAB+ radio og streaming
  • Bluetooth
  • Bakkamera
  • Apple CarPlay og Android Auto
  • 4 højtalere (og 2 diskantenheder i Exclusive)
  • Navigation med Vesteuropa (kun Exclusive)

På den elegante, trykfølsomme farveskærm styres både navigation (Exclusive), radio samt mobilopkald og musik-streaming fra din mobil (via Bluetooth, SD-kort eller USB-indgang). Du kan selvfølgelig betjene din mobiltelefon håndfrit via Bluetooth og ratkontakterne. Det er også her på skærmen, at billederne fra bakkameraet vises, når bilen sættes i bakgear. Navigation kan tilkøbes til Action modellerne.

Med Apple CarPlay og Android Auto er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones og Android telefoner.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 229,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner