Kia Picanto

Ung, sjov og smuk – Kia Picanto er fuld af energi, og det er ikke det eneste: Den er også spækket med komfortfeatures, intelligente opkoblingsmuligheder og avancerede sikkerhedsteknologier. Derfor er den en perfekt blanding af ungdommeligt frisind og seriøs køreglæde.

Smart udvendig

Der er meget at holde af ved Kia Picantos sportslige design. Fra de dynamiske linjer til de dristige stilmæssige detaljer som fx Kias signaturkølergrill og -kofanger. Det er en smart model, som er ideel til at smutte rundt i byen. Og med en masse livlige farver at vælge mellem kan du vælge den bil, der passer perfekt til dig.

Med sine kompakte dimensioner, dynamiske præstationer og adrætte køreegenskaber er Kia Picanto den ultimative bybil. Selv i de smalle gader og på de snoede veje vil dine køreture altid være som en leg.


Indbydende indvendig

Kabinen i den helt nye Kia Picanto er gearet til at give dig et permanent smil på læben. Med rummelige dimensioner, et intuitivt og moderne design og førsteklasses materialer – du vil slet ikke kunne lade være. Så kom nu. Hop ind, sæt dig til rette – og nyd hver eneste køretur.

Livet i overhalingsbanen betyder, at du altid er på. Derfor er den helt nye Picanto spækket med smarte features, der holder dig i forbindelse med omverdenen, velinformeret og helt opkoblet.

Tror du ikke, at en kompakt bil kan være rummelig? Så må du tro om igen. Kia Picanto føles overraskende rummelig og har god hovedhøjde, skulderplads og benplads – også bagi. Og med opvarmet rat og opvarmede forsæder er der endnu flere grunde til bare at nyde køreturen. (Modelafhængigt udstyr / ekstra udstyr)

Sikkerhed

De aktive sikkerhedsfunktioner i KIa Picanto sikrer, at du altid er opmærksom, velinformeret og advaret på forhånd. Det betyder, at du får hjælp til alt lige fra parkering på trange parkeringspladser(ekstraudstyr) eller til at undgå eller mindske effekten af kollisioner via den automatiske nødbrems (AEB), som er standard i Kia Picanto.

Ved hjælp af radar registrerer AEB-systemet potentielle kollisioner forud og advarer om nødvendigt føreren om risikoen. Hvis afstanden mellem din Picanto og køretøjet foran bliver for lille, aktiverer systemet automatisk bremserne for at undgå eller mindske effekten af en kollision.


Klassens største bagagerum!

Den energiske Kia Picanto er klar til det hele. Med den rummelige kabine, de fleksible nedklappelige sæder og en fremragende bagagerumsvolumen på 255 l har du al den plads, du har brug for i hverdagen.

60:40-splitbagsæde
Du kan nyde stor fleksibilitet med splitbagsædet, der kan klappes ned i forholdet 60:40, så du kan tilpasse pladsen til mennesker og bagage.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 199,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner