Suzuki Vitara

Der stod Vitara på verdens første SUV, som blev lanceret i 1988, og lige siden har SUV-begrebet været tæt forbundet med Suzukis eventyrlystne topmodel. Gennem mere end 30 år er Vitara løbende udviklet, opgraderet og forfinet, og seneste generation med turbo og hybridteknologi, federe udstyr og mere omfattende sikkerhed er den mest rendyrkede SUV til dato. Med Suzukis 48V hybridsystem kører Vitara Hybrid længere på literen og udleder mindre CO2. Så nu kan Vitara tage dig på eventyr i det blå med lidt grønnere samvittighed.

Stil og attitude

Vitaras design udstråler SUV på fuld styrke. Den er både voksen i udtrykket og skarp i sin fremtoning. Med sin rå attitude understreger den sin kendte position som klassens alsidige model med robuste løsninger til såvel terræn- som komfortabel kørsel og praktisk anvendelighed. Den brede kølerhjelm med de karakteristiske ombukkede kanter er et typisk Vitara karaktertræk, der giver bilen sin særlige udstråling. Og det nye frontdesign (Active og Adventure) med krom detaljerne er med til at give Vitara et mere elegant pift.

Tag plads i den rummelige Vitara kabine. Her er en god og behagelig siddehøjde på alle 5 pladser. Godt med luft omkring dig. Til både ben og hoved. Og en rigtig god kørekomfort. Bagagerummet er med en volumen op til 362 liter (VDA) stort nok til at dække de flestes behov, og det kan udvides til hele 1.119 liter.

Hybrid er standard

Alle Vitara modeller er udstyret med hybridteknik. Med manuelt gear er det Suzukis effektive 48V hybridsystem hvor elmotoren hjælper benzinmotoren med at køre lidt længere på literen og på modellerne med automatisk gearskifte, får du det kraftigere selvopladende S-Hybridsystem, hvor bilen også kan køre på strøm.

Mulighed for 4WD

Med en Vitara kan du roligt udforske naturen i sikker forvisning om, at bilen kan klare det hele. Vitara er nemlig bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål. Og har du planer om at udfordre den med vildere opgaver i terrænet, fås Vitara også med Suzukis avancerede AllGrip Select firehjulstræk. Det gør den til den mest alsidige og sikre bil, du kan tænke dig.

Systemet har fire indstillingsmuligheder, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene. Også Hill Descent Control, der gør det nemmere at køre ned af en stejl skråning er en del af AllGrip systemet. Samtidig har systemet en positiv effekt på bilens aktive sikkerhed, og da teknikken ikke vejer ret meget, er indflydelsen på brændstoføkonomien begrænset.

Design

Det nyeste skud på Vitara-stammen er Suzukis mest sikre, avancerede og helstøbte SUV til dato. Det karakteristiske design udstråler SUV på fuld kraft, og mange detaljer har da også tydelige referencer til Suzukis stolte 4×4-historie.
Den brede kølerhjelm med de ombukkede kanter giver Vitara en markant fremtoning. Kølerhjelmens bukning henover forlygterne giver Vitara sit karakteristiske udtryk, når den anskues forfra. På Adventure-modellen er lygterne med LED, der giver fantastisk lys og samtidig er energibesparende. De blåtonede lygteglas tilfører fronten et eksklusivt look.
De nye baglygter er mørke og matcher dermed de sorte ruder, som er standard på Active og Adventure-modellerne.
Vitaras SUV-stil understøttes også af de indbyggede sorte beskyttelseslister i skærmenes kanter og langs panelerne, mens kofangeren bag er forsynet med et gråt beskyttelsespanel.


Multimediesystem

Vitara i Active og Adventure versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7″ farveskærm er betjeningspanel for DAB+ radioen, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller USB indgangen (ej cd), for Bluetooth telefoni. (+navigation i Adventure)

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigts forhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen.
Systemet er også forberedt til Android Auto.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 249,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner