Kia ProCeed

Èn gang i hver generation udvikles en bil, som bryder med standarderne. En bil, der er så dristig, at den rykker grænserne for enestående design og omdefinerer dynamisk styling. En bil, som tester reglerne for rummelighed kontra alsidighed og udfordrer opfattelsen af performance. En bil, som ganske enkelt får pulsen i vejret, fanger blikket og stjæler hjerte og sjæl. Byd Kia ProCeed velkommen. Kia ProCeed-modelrækken omfatter to versioner – GT og GT-Line


Design

Det første, du lægger mærke til ved ProCeeds vovede designkoncept, er den imponerende karrosseritype – den kombinerer begejstringen og elegancen fra en coupé med det praktiske raffinement fra en SW. Tag et nærmere kig, og nyd den faldende, lave taglinje med strømlinede konturer langs det skulpturelle karrosseri – alt sammen designet til at give ProCeed sin atletiske karakter og enestående appeal.

Uanset hvor du kører hen i bilen, efterlader Kia ProCeed altid et vedvarende indtryk. Primært takket være det unikke LED-dagskørelys, som er blevet perfekt integreret i den flotte karrosseriform. Og ikke nok med det – en tolags kofanger bagpå og dobbelte afgangsrør gør ProCeed til en fryd for øjet og øret.

Plads

I Kia ProCeed er eventyrånden kombineret med stil, komfort, bekvemmelighed og alsidighed som standard. Bilens dristige karrosseritype betyder, at den har masser af plads til alle de køreture, som du og dine passagerer har planlagt – bagagerums kapaciteten er på 594 l (1.545 l med bagsæderne klappet ned).

Plads har aldrig før føltes så fleksibel og alsidig – uden at det er gået ud over ProCeeds atletiske design og karakter. Hvad enten du har bilen fuldt lastet eller bare skal transportere noget meget stort, så vil du opleve, at ProCeed er spækket med intelligente løsninger, der gør det nemt for dig.

Komfort

Føreren og passagererne i bilen kan nyde lige dele begejstring og raffinement i Kia ProCeed. Tag plads i bilen, og lad dig byde velkommen af et interiør i høj kvalitet med et lækkert sæde indtræk. Langs sædernes midte og grå syninger i GT Line- modellen og røde syninger i GT-modellen samt et imponerende logo. Når du er på plads i bilen, kan du nyde et elegant og sportsligt D-formet rat med skiftekontakter, et instrumentpanel med (op til) en elegant 8” touchscreen med navigationssystem og – for at fuldende komforten – et fuldautomatisk klimaanlæg med et digitalt display, som viser kabinetemperaturen.

Bliv opkoblet

På farten, men altid opkoblet – i Kia ProCeed gør teknologien det hele nemt. Vælg din destination via det elegante navigations system med 8” touchscreen* – med 7 års kortopdateringer kan du altid finde vej. Oplad din telefon trådløst*, styr funktionerne med stemmebetjening, og brug Bluetooth® til musik og telefonopkald.

Med teknologi fra TomTom Live-services gør vores nye 8” navigationssystem med Kia Connected Services det mere præcist og problemfrit at finde vej. Det holder dig i forbindelse med omverdenen og giver dig flere nyttige informationer end nogensinde før. Med systemets smarte WiFi-enhed kan navigations systemet oprette forbindelse til internettet via din smartphone.*

(*modelafhængigt udstyr)


ProCeed GT

Hvis du ønsker dristigt design, vovet sportslighed, innovative detaljer og muskuløse præstationer, så vil ProCeed GT være noget for dig. Fra tiger nose-kølergrillen med GT-emblem* til Ice Cube-LED-forlygterne, den hældende taglinje mod de forbundne LED-baglygter og de dobbelte afgangsrør – denne bil skal ses og opleves. Interiøret er lige så imponerende med førsteklasses navigationssystem* og et soundsystem* i premiumklassen, D-formet rat med gearskiftekontakter* og ergonomiske sæder* med GT-logo*. GT er en sand fryd for øjet og for sanserne

(*modelafhængigt udstyr)

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 299,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner