Kia Ceed Plug-in Hybrid

Fra det øjeblik du ser Kia Ceed SW plug-in hybrid (PHEV), ved du, at du kigger på det bedste fra begge verdener – en kombination af et dynamisk og iøjnefaldende design med et rummeligt og praktisk interiør samt fordelene ved Kias miljøvenlige elektrificerede drivlinje. Fra den markante kølergrill til karrosseriets elegante silhuet og det markante design af den bageste kofanger med LED-baglygter – denne bil er designet til at blive set. Og takket være Kias avancerede elektrificerede drivlinje med perfekt afbalanceret skift mellem benzin- og eldrift kan du nyde en grønnere køreoplevelse i rendyrket komfort. Og når bilen skal oplades enten derhjemme eller ved en offentlig ladestation, skal du bare tilslutte kablet i den integrerede opladningstilslutning på venstre side af bilen.


Kvalitet

KIA Ceed SW plug-in hybrid bringer den elektrificerende køreoplevelse op til et nyt niveau. Med vores mest avancerede drivlinje har den en perfekt balance mellem effektivitet og dynamisk kørsel med hurtigt og umærkeligt skift fra el-drift til hybriddrift (benzin/el): Og når batteriet er helt opladet, kan du køre 50 km i ren el-drift, så du er sikker på, at du kører så miljøvenligt som muligt. Og indenfor i den komfortable, praktiske og raffinerede kabine, vil du opleve en lang række nye teknologier, der gør din elektrificerende køreoplevelse så nem og tilfredsstillende, som du kan ønske dig.

Rummelighed

Vil du have flere grunde til at forelske dig i Kia Ceed? Her er nogle praktiske grunde: Bagagerummet, som rummer 437 l, giver dig masser af plads til din bagage. Bagsædet kan nedfældesi forholdet 60/40 eller klappes fladt ned, så du får en bagagerums volumen på hele 1.506 l. Der findes masser af ekstraudstyr til opbevaring og fastgørelse af dine ting – fx smarte kroge og opdelings-net, der kan monteres bag for- eller bagsæderne, en bakke til siden af bagagerummet og en udtrækkelig bagagerums-beklædning. Sportswagon er helt enkelt en ekspert i pladsudnyttelse.

Plug-in Hybrid

KIA Ceed Sportswagon plug-in hybrid er udstyret med vores plug-in hybrid system, som er ensbetydende med daglig kørsel med få emissioner. Systemet kan takket være en intelligent kombination af en 1,6-liters GDI-motor og et 8,9 kWh litium-ion-batteri reducere brændstofforbruget og bilens emissioner. Desuden genindvinder det integrerede “e-system” kinetisk energi i decelerations faserne og tilfører supplerende drejningsmoment under acceleration.

Du kan skifte mellem el-drift og hybriddrift blot ved at trykke på HEV-/EV- knappen ved siden af gearvælgeren. I el-drift, som er ideel til bykørsel, prioriterer systemet kun at anvende el, så kørslen foregår uden emissioner, og du får en imponerende rækkevidde på over 50 km. Og når batteriopladningen er utilstrækkelig, skifter systemet automatisk til hybriddrift. I den indstilling er begge energikilder aktiveret, så benzinmotoren og el-motoren driver bilen sammen.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 299,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner