Suzuki S-Cross

Suzuki S-Cross bliver hurtigt familiens nye, bedste ven. Her kan du sætte kryds ved en høj, behagelig siddestilling og en rummelig kabine. Du kan også sige tjek til effektiv hybridteknik, der sparer på de dyre dråber og mindsker CO2-udledningen. Og tjek til op til 1.500 kg på krogen. Med sit karakterfulde design, et lækkert multimediesystem og flere avancerede sikkerhedsfeatures er S-Cross mere end klar til at indfri alle dine forventninger.

Familie-Crossover

Suzuki S-Cross er en stor familie-SUV med god siddehøjde og behagelig ind- og udstigning. Der er godt udsyn fra alle sæder i den rummelige kabine, som byder på masser af opbevaringsmuligheder rundt omkring. Og med et bagagerum på 430 liter får du nemt plads til det hele. 48V hybridteknik følger med som standard og bringer jer længere på literen. S-Cross imponerer med et stilfuldt og markant ydre, mere sikkerhedsudstyr og et flot, opgraderet interiør med masser af fede features for hele familien.

Stærk og økonomisk

S-Cross er forsynet med Suzukis kraftfulde 48V hybridteknik, der arbejder sammen med den effektive og momentstærke 1,4 Boosterjet turbomotor med 129 hk. Systemet består af en kompakt elmotor, et 48V lithium-batteri og et avanceret styresystem. Elmotoren assisterer benzinmotoren, så den bruger mindre benzin, og giver et boost til motoren, når der trædes hårdt på speederen. Batteriet lades op under kørslen. Fordelen er en rigtig flot benzinøkonomi, et lavt CO2-udslip og en billig ejerafgift.


Usædvanlig veludstyret

Suzuki S-Cross fås i 3 udstyrsvarianter: Comfort, Active og Adventure. Allerede i Comfort-modellen er listen over standardudstyr imponerende til prisen. Her får du fx både aircondition, multimediesystem med bakkamera og Apple CarPlay/Android Auto, 17″ alu-fælge, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, multijusterbart rat, LED for- og baglygter, automatisk nødbremsesystem, skiltegenkendelse og aktiv fartpilot. Og i Active og Adventure tages udstyret til helt nye niveauer.

Højeste sikkerhed

Suzuki S-Cross er konstrueret til, at hele familien kan køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på bagrund af Suzukis TECT koncept (Total Effective Control Tecnology), der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Og med topkarakteren 5-stjerner i Euro NCAP sikkerhedstesten blev det bevist, at bilen klarede kravene med bravur. En medvirkende årsag hertil er, at S-Cross er forsynet med sikkerhedsudstyr som 7 airbags, ESP (ektronisk stabilitetsprogram), pedalsikkerhedssystem og andre funktioner, der optimerer nedbremsningen af bilen ved en faresituation.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 249,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner