Suzuki Swace

Suzuki Swace er en stor, rummelig og fleksibel stationcar, der er som skabt for fremtiden. Med avanceret og selvopladende hybridteknik, der giver en uovertruffen benzinøkonomi og lav CO2-udledning – og som er utrolig nem at have med at gøre i det daglige. Du skal nemlig ikke tænke på opladning af batteriet, der sker helt automatisk under kørsel.

Særligt ved lavere hastigheder og ved kørsel i byen vil du opleve den næsten lydløse overgang fra benzin til el-drift helt uden benzinforbrug og CO2-udledning. Og selv ved kørsel med højere hastigheder hjælper elmotoren til, så der kan spares på dråberne.

Stil og attitude

Suzuki Swace signalerer dynamik og styrke. Og vækker opsigt fra enhver vinkel. Det sporty look understreges af de skarpt designede LED-forlygter og den store honeycomb-mønstrede frontgrill. Forlygterne og den øverste del af fronten er designet i én ubrudt kurve for at fremme det lave og sporty design. I det hele taget skaber bilens brede silhuet og de mange gennemførte design-detaljer en helt særlig opmærksomhed, når du svinger stilsikkert rundt om hjørnet.

Lækkert interiør

Det elegante interiør byder på god plads og masser af komfort til alle passagerer. Det brede instrumentpanel glider direkte over i dørene og skaber en følelse af at være omgivet af gennemført design, hvilket gør køreoplevelsen endnu bedre. Blød polstring, sporty elementer og et vågent blik for enhver detalje i kabinen giver et stærkt indtryk af ypperlig kvalitet.

Læg dertil fede detaljer som fx trinløst automatgear, opvarmet og multijusterbart læderrat, fuldautomatisk klimaanlæg med 2 zoner, regnsensor på viskerfunktionen, automatisk nedblænding af bakspejlet, varmefunktion ved vinduesviskerne og det overbevisende multimedieanlæg med 8” farveskærm. Alt sammen standard i begge Swace udstyrsvarianter.

Sikkerhed

Du kan trygt stole på, at det avancerede sikkerhedsudstyr i Suzuki Swace tillader dig at slappe af og nyde køreturen. Intelligente assistentsystemer holder øje med dine omgivelser og minimerer risikoen for en kollision. Og skulle du alligevel komme ud for et uheld, kan du være forvisset om, at det avancerede nødbremsesystem, de 7 airbags, selestrammerne og den stærke opbygning af karrosseriet passer godt på dig og dine kære.

Multimediesystem

Begge Suzuki Swace modelvarianter er udstyret med et lækkert og intuitivt multimediesystem med en 8″ skærm placeret midt på instrumentpanelet. Systemet giver adgang til masser af underholdning, og det er også her man kan følge med i Hybridsystemets forbrug og opsamling af el.

  • 8” touchscreen
  • DAB+ radio og streaming
  • Bakkamera
  • Bluetooth til håndfri mobil
  • Apple CarPlay
  • Android Auto
  • Forbrugsoversigt inkl. historik
  • Information om energi-flow
  • 6 højttalere inkl. 2 diskantenheder
  • Hajfinne antenne

Bemærk, at navigation ikke er inkluderet i systemet, men her kan man anvende Apple CarPlay/Android Auto til at spejle fx Maps-navigation fra en kompatibel mobil.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 299,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner