Kia Stonic

Kia Stonic er fuld af substans. Skarpe horisontale linjer udgør en kontrast i det elegante design, så bilen skiller sig ud i landskabet. Bilens entusiastiske køreegenskaber og gode respons fylder dig med begejstring, når du skal ud og køre. Ekstra komfort og innovative features eliminerer stress ved bykørsel. Stonic gør det sjovt at køre bil igen. Oplev bilens innovative sikkerhed, og udforsk de uendeligt mange nye muligheder for at levere et statement på turen gennem byen.

Nyd hvert et øjeblik

Kia Stonic er skabt til førere, der nyder hvert et øjeblik. Til dem, der rykker grænser. Til dem, der elsker alle former for eventyr. Og dermed tilfører den elementer af begejstring og oplevelsen af at være en fri sjæl til crossover-oplevelsen. Med sit elegante muskuløse karosseri, sit sportslige kompakte design, sine enestående køreegenskaber og sine fremragende præsentationer henvender den nye Kia Stonic sig til dem, der konstant forlanger mere af livet.

Vær tro mod din egen identitet

At leve i nuet er ensbetydende med, at der ingen begrænsninger er. Og det er lige præcis det, du kan forvente, når du sætter dig ind i Kia Stonic. De skulpturelle konturer er en fryd for øjet og skaber samtidig følelsen af velbehag, hvilket gør køreturen til en forfriskende oplevelse med masser af sjov. Når du er i kontrol, er informationer af afgørende betydning. Kia Stonic giver dig de informationer, lige der hvor du har brug for dem – uden at de på nogen måde afleder din opmærksomhed.

En hel oplevelse

Særlige øjeblikke her i livet er sjovere, når man deler dem med venner og familie. Derfor er der i Kia Stonic´s rummelige kabine plads til op til fem personer. Og der er masser af plads til at både strække sig og slappe af. Når man er på farten eller bare hænger ud, sørger entertainment-systemet for alle de muligheder det byder på.
Uanset hvor du er, og hvad du foretager dig, kan du være sikker på, at Kia Stonic beskytter dig og menneskerne i omgivelserne. Det skyldes at den er konstrueret til at hjælpe føreren med at undgå at komme i problemer og til at håndtere kollisionskræfterne på en måde, som minimerer skaderne.

Åben for alle muligheder

Du er ikke en hverdagstype, og det er Kia Stonic heller ikke. Det betyder, at du vil finde forfriskende dristige og livlige farver, som får det bedste frem i dens konturer og udtrykker den iboende frie ånd i dig. Du kan endda skræddersy din Kia Stonic med en tofarvet lakfarve og vælge en af speciallakeringerne til taget.

Hvis rutine er noget, der ligger dig meget fjernt, så er det godt, at Kia Stonic er konstrueret på en måde, der tillader dig at omsætte dine planer og drømme til bevægelse. Med splitbagsædet, der kan klappes ned, den rummelige kabine og den fleksible bagagerumskapacitet (fra 352 liter til imponerende 1.155 liter) er det nu endnu nemmere end nogensinde før at køre ud og opleve verdenen eller blot tage hånd om dagligdagens gøremål.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 299,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner