Sig hej til en hybrid frækkert

“Her kommer jeg!”. Sådan ville det nok lyde, hvis Suzuki Ignis kunne tale. Designet giver sig højlydt til kende med masser af attitude, kant og udstråling.
Ignis bliver den 3. af de populære SUV-modeller i Suzuki programmet, hvor den kommer ind under Vitara modellen.

En ægte kompakt SUV!

SUV og crossover biltypen er utroligt populær, og med Ignis viser Suzuki sin store styrke og mere end 50 år lange historie med denne biltype. Med sine funky og frække linjer står Ignis som en ener i klassen, men den er også unik ved at være den første, der er bygget helt fra bunden som en kompakt SUV. Og så vil den endda også kunne fås med et nyt og automatisk 4WD system. Her er stor frihøjde, en dejlig behagelig siddehøjde og et godt udsyn. Med en længde på 3,7 meter og en bredde på 1,7 meter er den utrolig kompakt. Alligevel er der god plads indendøre og i bagagerummet. Kabinen byder på friske farver og detaljer, og du vil kunne vælge din Ignis i 14 forskellige farvekombinationer – heraf 5 i 2-farvet lakering.

Højt udstyrsniveau!

Ignis vil ikke blive tilbudt i en skrabet version uden det mest basale udstyr. Således vil fx aircondition, el-ruder foran, fjernbetjent centrallås og ratbetjent cd-radio med Bluetooth være standard i alle versioner. Og desuden vil den nye Ignis kunne fås med nyt udstyr som infotainmentsystem med 7″ farveskærm og bakkamera, bagsæde med “slide” funktion for bedre ben- eller bagageplads, LED-forlygter, nøglefri betjening og kamerabaseret automatisk nødbremsesystem inkl. vognbaneassistent og slingreadvarsel. Så også her er der meget at glæde sig til.


Mild-Hybrid

Suzuki Ignis fås med Suzukis mild-hybrid løsning med en integreret starter/generator og et lithium-ion-batteri. Her opsamles bremseenergien på batteriet, der så anvendes til, at el-motoren kan yde assistance til benzinmotoren ved igangsætning og acceleration.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 229,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner