Kia Niro Plug-in Hybrid

Elegant, men iøjnefaldende – Kia Niros udvendige design vil helt sikkert vække opsigt med den unikke frontklap med dobbeltpanel, som fremhæver tigerface-signaturfronten og det ”heartbeat”-formede dagskørelys. Nyd elegancen med den tofarvede kølergrill, som er fremhævet med en lakering i matlak og højglans. Med sit sekskantede mønster udstråler den futurisme og hightech fra alle vinkler. Den fuldendes af et kraftfuldt frontpanel nederst, som giver bilen ekstra bredde rent visuelt.

Markante crossover-detaljer

Sideprofilen på den helt nye Kia Niro er designet omkring en enkel karakterlinje med dristig crossover-styling og omfatter unikke karrosseripaneler, der efterlader et iøjnefaldende indtryk. Dette er kombineret med et hightech tofarvet-karrosseri og en elegant Aero-C-stolpe bagtil, som forbedrer luftstrømmen og aerodynamikken.

Selvsikker styrke bagfra

Dristig og elegant: Bagpå omfatter det enkle og smukke designkoncept boomerangformede baglygter, en ”heartbeat”-formet refleks, et robust bundskjold og en kraftfuld, men enkel kofanger nederst. Bagenden komplementerer bilens front med rene og sofistikerede karrosserilinjer og den unikke C-stolpe, som forbedrer aerodynamikken

Kia Connect app

Selv når du ikke er i din bil, er anvendelse af Kia Connect-appen på din smartphone den nemme og bekvemme måde at spare tid og holde dig opkoblet til din Niro på. Brug ”Find min bil” for at finde din bil, når du har brug for det. Når du har parkeret, kan du lade Last-Mile Navigation hjælpe og guide dig fra din bil til din slutdestination. Hvis en anden person kører i din bil, overvåger Valet Parking-funktionen alt dette for dig. Planlæg og indstil din køretur på forhånd med funktionen ”Send til bil”, og tjek din bilstatus, før du kører.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 299,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner