Kia Sorento

Når tilværelsen handler om at gøre tingene på din egen måde uden kompromiser, er Kia Sorento 7-personers SUV-familie med elektrificeret drivlinje helt sikkert vejen frem. Vil du gerne reducere emissionerne? Så er Kia Sorento Plug-in Hybrid svaret. Uanset hvilken model du vælger, er designet elegant og kraftfuldt, og bilen byder på plads, komfort og luksus i særklasse, så du kan køre med stil uden at bekymre dig om begrænsninger.


Forførende design

Træd ud af hverdagen, og nyd Kia Sorentos design med robuste og elegante features, der på perfekt vis matcher kraften fra den elektrificerede drivlinje. Med markante konturer og skærmforøgere, indfarvede dørhåndtag med et touch af satinkrom, elegante lister og sidepaneler samt et markant i ledkørelys kombinerer Sorento Hybrid på perfekt vis elegance på vejen og begejstrende offroad-egenskaber – alt sammen med færre emissioner.

Nyd hvert øjeblik

Tag plads i Kia Sorento Plug-in Hybrid og oplev et univers med de nyeste fremskridt inden for førerinformations- og opkoblingssystemer. Tag et kig på det 10,25″ rammeløse navigationssystem* med Kia Live-informationer inklusive ladestationer i nærheden eller på din rute*. Nyd den 12,3″ komplet
digitale super vision-instrumentenhed, som viser vigtige køreinformationer med Plug-in Hybrid opdateringer, der viser energiflow, batteristatus, distance til næste opladning og andet. Tænd så for Bose® Premium-soundsystemet med 12 højttalere*. Tag det hele ind, og slap så af og nyd det allerbedste inden for luksuriøs komfort og harmonisk stil inklusive lædersæder*, instrumentpanel med metallic og diskret ambientebelysning*. Klar til at gå dine egne veje… når du er klar!
(* = kan være ekstraudstyr)

Gør som det passer dig

Tænk stort, og forestil dig mulighederne. Kia Sorento er aldrig bleg for et eventyr eller en tur i byen, og den har al den alsidighed og fleksibilitet, der skal til. Med plads til 7 byder Kia Sorento på ultimativ plads og komfort med individuelt forskydelige bagsædepladser og splitbagsæde med one-touch-fjernbetjent nedklapning. Uanset, hvem du har med i bilen, kan I nyde godt af pladsen og komforten, og personerne på tredje sæderække har endda manuel aircondition, så de kan nyde turen lige så meget som dig. Kia Sorento er jo i bund og grund udviklet for dig og alle andre i bilen.

Kia Sorento kan hurtigt ændres fra 5-personers til 7-personers, og det er lige så nemt at ændre bilen til en rummelig transporter eller explorer med en bagagerumskapacitet på op til 809 liter. Du kan nemt klappe bagsæder og ryglænene ned direkte fra bagagerummet ved hjælp af to one-touchknapper til fjernbetjent nedklapning – en til venstre side og en til højre side. Så kan det ikke blive hurtigere og nemmere.

Nyd komforten

Uanset hvor du er, og hvor du skal hen – i den nydesignede Kia Sorento finder du den nyeste teknologi og opkobling, som er ergonomisk kombineret med generøse pladsforhold, stil og komfort. Tag plads i kabinen, som er i højeste kvalitet og byder på ambiente-belysning*, og oplev sæderne med sort quiltet Nappa læderindtræk* og sort loftbeklædning* eller tofarvede lædersæder i sort og grå*. Desuden er instrumentpanelet forsynet med dekor med 3D design features, delvist forkromet dekor samt detaljer i sort højglans i hele kabinen – alt sammen noget, der matcher bilens sportslige eksteriør. Læn dig tilbage, og nyd et 10,25″ rammeløst navigationssystem* med Kias UVO Connect* og et 12,3″ komplet digitalt supervision-display. Kør så afsted, og nyd bilens Bose® Premium-soundsystem med 12 højtalere* og gearvælgeren udformet som drejekontakt. Din måde, din stil …. uden kompromis
(* = kan være ekstraudstyr)


Giv dit eget statement

Hvis du gerne vil krydre din tilværelse med en SUV, som har det hele, hvad angår iøjnefaldende design, en robust karakter med matchende plads og komfort, så byder Kia Sorento Plug-in Hybrid på det bedste fra begge verdener. Med Kias avancerede elektrificerede drivlinje skifter den ubemærket fra benzindrift til elektrisk kørsel uden emissioner med potentielle besparelser på driftsomkostningerne og en rent elektrisk rækkevidde op til 57 km. Med nem opladning via den integrerede opladningstilslutning får du fleksibilitet til opladning af batteriet derhjemme, ved offentlige ladestationer eller på tankstationer.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 499,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner