Kia Sportage

I Kia Sportage får du altid mere, end du forventer. Mere imponerende og markant design. Mere banebrydende teknologi. Flere avancerede features, der forbedrer din komfort og sikkerhed. Flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag. Det handler om at opdage en helt ny måde at anskue verden på. At udforske. At tage på eventyr.

Udvendigt design

Iøjnefaldende. Uanset baggrunden. Den imponerende Kia Sportage skiller sig ud, uanset hvor du befinder dig. Hvad enten du triller gennem byen eller kører offroad, cruiser på åben vej eller har parkeret bilen derhjemme, så udgør Sportage den perfekte kombination af sportslighed og stil. Kia Sportage er designet og produceret i Europa med et markant og innovativt design og imponerende features, og begge modeller giver dig rendyrket raffinement til alle de eventyr, du kan forestille dig.

Indvendigt design

Du kan ikke kun se forskellen. Du kan mærke den. Du vil nyde at røre ved tingene i Kia Sportage. Komplet anvendelse af bløde materialer, førsteklasses finish og stor fokus på de mindste detaljer – interiøret i Kia Sportage er præcis så komfortabelt, som du forestiller dig. Fra de flotte sæder til anvendelse af førsteklasses materialer i hele kabinen. Der mangler ikke noget, når det handler om, at du skal føle dig hjemme. Det ergonomiske cockpit er komplet førerorienteret – alle elementer er placeret perfekt, så du som førernemt kan betjene eller se dem. Den øverste del af instrumentpanelet har et praktisk instrument- og displayområde i øjenhøjde, og i det nederste område er alle betjenings elementer samlet, så du nemt kan nå dem. En smuk kombination af innovation, komfort og design i verdensklasse.

Dynamik og egenskaber

Du kunne måske godt tænke dig en tur. Eller tyve. Der er ikke noget som at tage ud på eventyr. Og i Kia Sportage, vil du finde på enhver undskyldning for at komme af sted. Det er fordi Sportage er skabt til at give dig total frihed og kontrol – uanset hvor du kører hen. Avancerede SUV-egenskaber overvåger hele tiden kørselsforholdene for at fastholde vejgrebet på ujævne, løse eller glatte overflader. Og systemet hjælper også ved at forbedre sideføringskræfterne under kørsel i sving. Takket være det tandstangsmonterede, elmotordrevne servostyringssystem kan du nyde endnu mere raffinerede køreegenskaber – med mere jævn styring, bedre stabilitet og direkte respons.

Komfort

Enhver køretur vil føles som en ferie. Kia Sportage er konstrueret til at være komfortabel. Faktisk mere end komfortabel. Den er beregnet til at gøre enhver køretur dejligt problemfri, komfortabel og nem. Fra nøglefri, håndfri teknologi som fx elektrisk bagklap til højteknologiske sæder, hvor du sidder komfortabelt uanset årstiden – alle de supersmarte features i Sportage giver dig mange gode grunde til at sætte dig ind og nyde køreturen.

Alsidighed og rummelighed

Du kan nyde –og dele – masser af plads. Det er sjovest at dele køreoplevelserne med andre, og i Kia Sportage har du masser af plads til rådighed. Den unikt indrettede kabine gør turene lige så komfortable for dine passagerer som for dig selv. Takket være den store rummelighed og bagsæder, der kan forskydes, vil hver eneste siddeplads føles som den bedste. For at give dig fleksibilitet til at udnytte pladsen, præcis som du ønsker det, kan sæderne i Sportage også rykkes frem og tilbage og klappes ned, så du får en næsten plan bund. Og med det store bagagerum har du altid plads nok til alt og alle.

Sikkerhed

Vi passer på dig. Det avancerede karrosseri, som er forstærket med ultra højstyrkestål for ekstra beskyttelse, er konstrueret til at optimere din sikkerhed. Og din og dine passagerers sikkerhed øges yderligere af seks airbags, der udløses i tilfælde af en kollision. Hvad angår aktiv sikkerhed, hjælper en række effektive systemer dig med at bevare kontrollen.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 349,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner