Gør din fremtid elektrisk

Den komplet eldrevne Kia Niro EV har et dristigt og elegant udvendigt udtryk. Nyd bilens friske og udtryksfuldt skulpturerede karrosseri og det iøjnefaldende look. Det unikke elbil-dedikerede design har en tofarvet sekskantet kølergrill i matsort og sort højglans, og ladeklappen er integreret i det brede karrosserifarvede kofangerdesign. Og de markante karrosseripaneler giver bilen ekstra karakter sammen med den aerodynamiske C-stolpe. Med den nyeste elmotor leverer Kia Niro en dynamisk køreoplevelse med et 64,8 kWh-litium-ion-batteri og en rent elektrisk rækkevidde på op til 460 km på en enkelt opladning. Denne crossover er designet til at byde fremtiden velkommen.

Vidunderlig pladsfornemmelse

Hvis du elsker plads omkring dig. Hvis du får energi af at have plads til at gøre, hvad du vil, når det passer dig. Så er kabinen i Kia Niro det helt rigtige sted. Den byder på rummelighed, minimalistiske detaljer og en indbydende atmosfære på alle måder – Kias designere har kombineret det nyeste inden for hightech-design og teknologi med genbrugte materialer med inspiration fra naturen. Siddepladserne er intelligent designet til at give maksimal komfort og minimere træthed, så dig og dine passagerer kan få en afslappet køreoplevelse. Desuden gør de intuitive og brugervenlige features og funktioner, der er udviklet til nem interaktion, Kia Niro til mere end blot et futuristisk transportmiddel – kabinen er en omsluttende kilde til inspiration at opholde sig i.

Markante crossover detaljer

Sideprofilen på den helt nye Kia Niro er designet omkring en enkel karakterlinje med dristig crossover-styling og omfatter unikke karrosseripaneler, der efterlader et iøjnefaldende indtryk. Dette er kombineret med et hightech tofarvet-karrosseri og en elegant Aero-C-stolpe bagtil, som forbedrer luftstrømmen og aerodynamikken.

Mærk begejstringen stige med Niro’ens smarte og udtryksfulde skulpturelle kropsform og exceptionelle crossover-look. Udover den karakteristiske tofarvede sekskantede frontgrill, byder det unikke EV-design også på et kofangerdesign med bredt karrosseri med et centralt ladepunkt.

Kia Connect app´en

Forbindelser kan være en inspirationskilde til uendelige muligheder. Muligheder, som inspirerer dig til at virkeliggøre idéer. I bilen, på telefonen, uanset hvor du er, og hvad du er på udkig efter. Lige præcis dette finder du i Kia Connect-appen og Kia Connect-tjenesterne i bilen; de er designet til konstant at overvåge din bil og tilbyde nem information om din køretur. Hold dig opdateret konstant med onlinenavigation, der anvender trafikdata i realtid, herunder ladestationer, parkering, vejr og POI’er plus stemmegenkendelse og meget andet. Via Kia Connect-appen kan du tilgå overførsel af brugerprofil, LastMile Navigation, Valet Parking, Find min bil, Dørbetjening og mange andre funktioner.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 249,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner