Kia Ceed 5-dørs

Kia Ceed har kun ét mål. At gøre dig afhængig af de dynamiske linjer. Men der er mere end det. Bag det velformede ydre vil du opdage, at Kia Ceed er spækket med den nyeste teknologi og mere effektive motorer og det højeste niveau af komfortudstyr nogensinde. Det er derfor, at du ikke kan få nok, når du først har sat dig til rette bag rattet.


Design

Tag den kileformede profil kombineret med en stærk skulderlinje og en muskuløs motorhjelm. Og kombiner det med en lav højde, korte overhæng og en lang akselafstand – så har du det design, der er typisk for en sportslig coupé. Men her er det’ oven i købet kombineret med 5-dørs rummelighed og funktionalitet. Resultatet er en særdeles attraktiv opmærksomhedssluger, der er udviklet af Kia´s prisbelønnede europæiske designteam.

Kvalitet

Livet er fuldt af overraskelser,så derfor er det sikrest at vælge en bil, som du kan stole på.For at give dig helt ro i sjælen kan vi med stolthed tilbyde Kia Ceed med branchens bedste garanti på 7 år. Vi kan give den garanti, fordi Kia Ceed produceres efter de højeste standarder på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, og fordi bilens driftssikkerhed og holdbarhed er testet grundigt. Derfor at der en god chance for, at du aldrig får brug for denne enestående garanti på hele bilen. Garantien kan i gyldighedsperioden endda overføres komplet til en eventuel efterfølgende ejer, så du er sikret en maksimal gensalgspris for din bil, hvis du sælger den.

Komfort

Med et så indbydende design har vores ingeniører arbejdet hårdt på at levere en køreoplevelse, som matcher designet. Undervognen har gennemgået en omfattende finjustering med blandt andet avanceret MacPherson-hjulophæng foran og multilink-hjulophæng bagpå. Resultatet er, at Kia Ceed har fremragende køreegenskaber og kørekomfort selv på ujævn vej.

Sikkerhed

Kia Ceed overlader intet til tilfældighederne, hvad angår sikkerhedsudstyret. For at opnå størst mulig stabilitet og støddæmpning er karrosseriets torsionskomponenter på det forstærkede karrosseri komplet forbundne. Bilen har desuden seks airbags – frontairbags til fører og forsædepassager, to sideairbags og to hovedairbags. Alle sikkerhedsfunktioner er grundigt testet og overholder de strengeste europæiske sikkerhedsregulativer.

Billig serviceaftale

Hvis overskuelighed og sikkerhed i din biløkonomi er vigtigt for dig, kan vi tilbyde en serviceaftale.

Ingen uforudsete udgifter
Ingen ubehagelige overraskelser
Fast lavt månedligt beløb

Fra 299,- pr. md.

Se serviceaftale
100% uforpligtende låneansøgning

Finansiering med udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering med udbetaling

Finansiering uden udbetaling

Vi har normalt svar på din låneansøgning inden for 1-2 hverdage.

Finansiering uden udbetaling

Aktuelle
kampagner