Kia Rio

Kia Rio

Det er svært ikke at blive imponeret over KIA Rio. Bilen er kompakt, men rummer alt det, du har brug for – og meget mere. Et elegant, dynamisk design giver Rio en stærk tiltrækningskraft, som får folk til at vende sig på gaden. Bilens komfortfeatures, udstyr og banebrydende teknologi vil gøre dine køreture til en ren fornøjelse. Og det avancerede sikkerhedsudstyr vil give dig velfortjent ro i sjælden.

kia_rio_2017
yb_exm1_exterior_1920x1080

En bil for dig og din livsstil

Den dristige KIA Rio er udviklet til at gøre kørslen til en fornøjelse. Med nedklappelige bagsæder og en rummelig kabine har du al den alsidighed, du kan drømme om, og de smarte opkoblingsmuligheder giver dig masser af måder at holde forbindelsen på. Du vil helt sikkert nyde Rios dynamiske køreegenskaber og lave driftsomkostninger. Og som prikken over i’et er vores førende garanti på 7 år endnu en påmindelse om, at KIA Rio dækker alle dine behov.

Frækt og innovativt design

Sportslig, elegant og smukt udformet – KIA Rio byder på et mere innovativt design end nogensinde før. Aerodynamiske linjer og muskuløse konturer giver Rio sit markante, sprudlende look. Og med features som KIAs tiger nose-signatur kølergrill, nye 17” aluminiumsfælge og smukt LED-dags kørelys i de integrerede bifunktions forlygter (modelafhængigt ekstraudstyr) udstråler Rio solid stil helt ned i mindste detalje.

yb_exm1_interior_1920x1080
yb_exm1_comfort-feature_1920x1080

Komfort

Det er svært at konkurrere med den moderne, sportslige og førerorienterede kabine i KIA Rio. Din komfort er sikret – med alt lige fra bløde materialer og ergonomisk udformede sæder til KIAs nyeste førerorienterede interface og bekvem nøglefri betjening (ekstraudstyr). Med så omfattende komfort og teknologi får den rummelige og funktionelle KIA Rio alle andre steder til at virke en smule mindre indbydende.

Dynamisk

Præstationerne er afgørende i KIA Rio. Rio er konstrueret til at levere dynamiske køreoplevelser, og den har en modificeret undervogn, som sikrer mere adrætte køreegenskaber med øjeblikkelig respons – samtidigt med at kørekomforten er forbedret. Med de forskellige kombinationer af motorer og gearkasser kan du være sikker på, at enhver køretur vil være en fornøjelse.

yb_exm1_drive-wise_1920x1080
yb_exm1_safety-features_1920x1080

Sikkerhed

1. Hill-start Assist Control (HAC) Nyd godt af ekstra hjælp ved vanskelige igangsætninger på bakker. Hill-start Assist Control forhindrer, at din bil ruller baglæns.
2. Straight-Line Stability (SLS) Når du bremser ved ligeudkørsel, registrerer SLS forskelle i bremsetrykket mellem hjulene i højre og venstre side, og systemet tilpasser bremsetrykket for at modvirke slingren og opretholde retningsstabiliteten.
3. Electronic Stability Control (ESC) I tilfælde af pludselige opbremsninger eller sving aktiveres Electronic Stability Control (ESC) for at regulere motorens drejningsmoment og fordele bremsekraften separat, så du kan bremse sikkert og bevare maksimal kontrol.
4. Vehicle Stability Management (VSM) Sammen med motordrevet servostyring bidrager VSM til at sikre, at den helt nye Rio forbliver stabil, når man bremser og drejer samtidig.

Prisliste

Brochure

Teknisk data

Tilbehør

Kia Rio må trække op til:
1.2 84HK DOHC: 910kg / 450kg
1.0 100HK T-GDI: 1.000kg / 450kg
1.0 120HK T-GDI: 1.110kg / 450kg
(med / uden bremser på påhængsvægt)

kia logo 128