Suzuki Vitara

Suzuki Vitara

Der stod Vitara på verdens første SUV, som blev lanceret i 1988, og lige siden har SUV-begrebet været tæt forbundet med Suzukis eventyrlystne topmodel. Gennem mere end 30 år er Vitara løbende udviklet, opgraderet og forfinet, og seneste generation med turbo og hybridteknologi, federe udstyr og mere omfattende sikkerhed er den mest rendyrkede SUV til dato. Med Suzukis 48V hybridsystem kører Vitara Hybrid længere på literen og udleder mindre CO2. Så nu kan Vitara tage dig på eventyr i det blå med lidt grønnere samvittighed.

Suzuki-Vitara_1
suzuki-logo-5 128

Stil og attitude

Vitaras design udstråler SUV på fuld styrke. Den er både voksen i udtrykket og skarp i sin fremtoning. Med sin rå attitude understreger den sin kendte position som klassens alsidige model med robuste løsninger til såvel terræn- som komfortabel kørsel og praktisk anvendelighed. Den brede kølerhjelm med de karakteristiske ombukkede kanter er et typisk Vitara karaktertræk, der giver bilen sin særlige udstråling. Og det nye frontdesign (Active og Adventure) med krom detaljerne er med til at give Vitara et mere elegant pift.

Tag plads i den rummelige Vitara kabine. Her er en god og behagelig siddehøjde på alle 5 pladser. Godt med luft omkring dig. Til både ben og hoved. Og en rigtig god kørekomfort. Bagagerummet er med en volumen på 375 liter (VDA) stort nok til at dække de flestes behov, og det kan udvides til hele 1.120 liter.

2019-suzuki-vitara (2)

Hybrid er standard

Suzukis 48V hybrid-teknik er et kraftigt system, der består af en 48V el-motor, et effektivt 8Ah lithium-batteri og et avanceret styresystem. Ved at bruge en højere spænding end det 12V system, som man kender fra Swift og Ignis, er det muligt at opsamle mere energi og dermed også assistere benzinmotoren mere og oftere under kørslen.

Den yder 129 hk og har et rigtig flot drejningsmoment på 235 Nm fra 2.000 til 3.000 omdr./min. Suzukis 48V hybridteknik er et kraftigt system, der består af en 48V el-motor, et effektivt 8Ah lithium-batteri og et avanceret styresystem. El-motoren drives af strøm du selv samler op ved nedbremsninger, og den assisterer benzinmotoren ved igangsætning og accelerationer. Og når du kalder på power kan el-motoren også levere ekstra trækkraft til benzinmotoren.

Vitara-Hybrid-System-illu_638x525
2019-suzuki-vitara (1)

Mulighed for 4WD

Med en Vitara kan du roligt udforske naturen i sikker forvisning om, at bilen kan klare det hele. Vitara er nemlig bygget til al slags vejr, til al terræn og til alle formål. Og har du planer om at udfordre den med vildere opgaver i terrænet, fås Vitara også med Suzukis avancerede AllGrip Select firehjulstræk. Det gør den til den mest alsidige og sikre bil, du kan tænke dig.

Systemet har fire indstillingsmuligheder, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene. Også Hill Descent Control, der gør det nemmere at køre ned af en stejl skråning er en del af AllGrip systemet. Samtidig har systemet en positiv effekt på bilens aktive sikkerhed, og da teknikken ikke vejer ret meget, er indflydelsen på brændstoføkonomien begrænset.

Design

Det nyeste skud på Vitara-stammen er Suzukis mest sikre, avancerede og helstøbte SUV til
dato. Det karakteristiske design udstråler SUV på fuld kraft, og mange detaljer har da også
tydelige referencer til Suzukis stolte 4x4-historie.
Den brede kølerhjelm med de ombukkede kanter giver Vitara en markant fremtoning.
Kølerhjelmens bukning henover forlygterne giver Vitara sit karakteristiske udtryk, når den
anskues forfra. På Adventure-modellen er lygterne med LED, der giver fantastisk lys og
samtidig er energibesparende. De blåtonede lygteglas tilfører fronten et eksklusivt look.
De nye baglygter er mørke og matcher dermed de sorte ruder, som er standard på
Active og Adventure-modellerne.
Vitaras SUV-stil understøttes også af de indbyggede sorte beskyttelseslister i skærmenes
kanter og langs panelerne, mens kofangeren bag er forsynet med et gråt beskyttelsespanel.

2019-suzuki-vitara
Multi-CarPlay

Multimediesystem

Vitara i Active og Adventure versionerne er udstyret med et flot og lækkert infotainmentsystem. Den trykfølsomme 7" farveskærm er betjeningspanel for DAB+ radioen, musikafspilning via Bluetooth, SD kort eller USB indgangen (ej cd), for Bluetooth telefoni. (+navigation i Adventure)

Det er også her billederne fra bilens bakkamera vises, når den sættes i bakgear. En behagelig detalje, når der skal bakkes under dårlige udsigts forhold.

Ved brug af Apple CarPlay er det muligt at spejle udvalgte apps fra de nyeste iPhones direkte på farveskærmen.
Systemet er også forberedt til Android Auto.

Vitara Club modellen er udstyret med en ratbetjent cd-radio med Bluetooth. Her kan vi tilbyde eftermontering af et multimediecenter med touchskærm, Bluetooth og navigation til en pris på ca. 10.000 kroner inkl. montering.

Prisliste

Brochure

Tilbehør

Suzuki Vitara må trække op til 1.500kg med bremser og op til 400kg uden bremser.

suzuki-logo-5 128