KIA XCeed Plug-in Hybrid

Kia Xceed Plug-in hybrid

Hvis du bliver inspireret af at søge nye udfordringer, hvis de nyeste teknologier og elektrisk kørsel begejstrer dig, så kan du byde velkommen til KIA XCeed Plug-in Hybrid. Det dristige og sportslige design med en iøjnefaldende SUV-kølergrill, en vovet frontgrill nederst, et diskret bundskjold i satinkrom og et rummeligt og raffineret interiør viser tydeligt, at denne crossover skiller sig ud. Udforsk den fantastiske XCeed Plug-in Hybrid med KIAs avancerede elektrificerede drivlinjer med et glidende skift fra benzindrift til eldrift med færre emissioner, så bliver det hurtigt klart for dig – KIA XCeed er skabt til bilister, der lever for den næste gode oplevelse.

kia-xceed-cdcuvphevmy20-hw2deluxewhite-18b_0005

Elektrificer din kørsel

KIA XCeed Plug-in Hybrid bringer den elektrificerende køreoplevelse op til et nyt niveau. Med den mest avancerede drivlinje har den en perfekt balance mellem effektivitet og dynamisk kørsel med hurtigt og umærkeligt skift fra eldrift til hybriddrift: Og når batteriet er helt opladet, kan du køre op til 48 km i ren eldrift. Og desuden får du en lang række nye features, der gør din elektrificerende køreoplevelse så nem og tilfredsstillende, som du kan ønske dig.

kia-cd-cuv-phev-my20-dimensions

Styrk din uafhængighed

KIA XCeed Plug-in Hybrid er klar til byen, klar til eventyr og klar til uendeligt mange muligheder, så du får det bedste fra alle verdener. Med kombinationen af et iøjnefaldende design og den avancerede elektrificerede drivlinje får XCeed Plug-in Hybrid det maksimale ud af hybridteknologien og udleder derfor færre emissioner. Og med bilens sportslige, men rummelige nye karrosseriform med integreret ladeklap behøver du aldrig at gå på kompromis med stil eller fleksibilitet. Denne crossover er udviklet til at forbløffe dig og overraske og glæde alle, du er sammen med.

Intelligent teknologi

KIA XCeed er udstyret med Plug-in Hybrid system, som er ensbetydende med daglig kørsel med få emissioner. Systemet kan takket være en intelligent kombination af en 1,6-liters GDI-motor og et 8,9 kWh litium-ion-batteri reducere brændstofforbruget og bilens emissioner. Desuden genindvinder det integrerede “e-system” kinetisk energi i decelerationsfaserne og tilfører supplerende drejningsmoment under acceleration.

Du kan skifte mellem eldrift og hybriddrift blot ved at trykke på HEV-/EV- knappen ved siden af gearvælgeren. I eldrift, som er ideel til bykørsel, prioriterer systemet kun at anvende el, så kørslen foregår uden emissioner, og du får en imponerende rækkevidde op til 48 km i trafikken. Og når batteriopladningen er utilstrækkelig, skifter systemet automatisk til hybriddrift. I den indstilling er begge energikilder aktiveret, så benzinmotoren og elmotoren driver bilen sammen.

kia-cd-cuv-phev-my20-comfortzone

Prisliste

Brochure

Teknisk Data

Tilbehør

Kia XCeed Plug-in Hybrid må trække op til:
1.300kg med bremser og op til 600kg uden bremser

kia logo 128