Kia Sportage

Kia Sportage

I KIA Sportage får du altid mere, end du forventer. Mere imponerende og markant design. Mere banebrydende teknologi. Flere avancerede features, der forbedrer din komfort og sikkerhed. Flere grunde til at komme ud og nyde hver eneste dag. Det handler om at opdage en helt ny måde at anskue verden på. At udforske. At tage på eventyr.

kia-sportage-phev-gls-my22-usgyukasteelgrey-19b_0005
kia-sportage-my22-teaser-range

Udvendigt design

Iøjnefaldende. Uanset baggrunden. Den imponerende Kia Sportage skiller sig ud, uanset hvor du befinder dig. Hvad enten du triller gennem byen eller kører offroad, cruiser på åben vej eller har parkeret bilen derhjemme, så udgør Sportage den perfekte kombination af sportslighed og stil. Kia Sportage er designet og produceret i Europa med et markant og innovativt design og imponerende features, og begge modeller giver dig rendyrket raffinement til alle de eventyr, du kan forestille dig.

Indvendigt design

Du kan ikke kun se forskellen. Du kan mærke den. Du vil nyde at røre ved tingene i Kia Sportage. Komplet anvendelse af bløde materialer, førsteklasses finish og stor fokus på de mindste detaljer – interiøret i Kia Sportage er præcis så komfortabelt, som du forestiller dig. Fra de flotte sæder til anvendelse af førsteklasses materialer i hele kabinen. Der mangler ikke noget, når det handler om, at du skal føle dig hjemme. Det ergonomiske cockpit er komplet førerorienteret – alle elementer er placeret perfekt, så du som fører
nemt kan betjene eller se dem. Den øverste del af instrumentpanelet har et praktisk instrument- og displayområde i øjenhøjde, og i det nederste område er alle betjenings elementer samlet, så du nemt kan nå dem. En smuk kombination af innovation, komfort og design i verdensklasse.

kia-sportage-hev-gtl-my22-switch-sport
kia-sportage-ice-gls-my22-elp-gallery

Dynamik og egenskaber

Du kunne måske godt tænke dig en tur. Eller tyve. Der er ikke noget som at tage ud på eventyr. Og i Kia Sportage, vil du finde på enhver undskyldning for at komme af sted. Det er fordi Sportage er skabt til at give dig total frihed og kontrol – uanset hvor du kører hen. Avancerede SUV-egenskaber overvåger hele tiden kørselsforholdene for at fastholde vejgrebet på ujævne, løse eller glatte overflader. Og systemet hjælper også ved at forbedre sideføringskræfterne under kørsel i sving. Takket være det tandstangsmonterede, elmotordrevne servostyringssystem kan du nyde endnu mere raffinerede køreegenskaber – med mere jævn styring, bedre stabilitet og direkte respons.

Komfort

Enhver køretur vil føles som en ferie. Kia Sportage er konstrueret til at være komfortabel. Faktisk mere end komfortabel. Den er beregnet til at gøre enhver køretur dejligt problemfri, komfortabel og nem. Fra nøglefri, håndfri teknologi som fx elektrisk bagklap til højteknologiske sæder, hvor du sidder komfortabelt uanset årstiden – alle de supersmarte features i Sportage giver dig mange gode grunde til at sætte dig ind og nyde køreturen.

kia-sportage-hev-gtl-my22-gallery-interior-space
kia-sportage-hev-gtl-my22-gallery-intelligent-space

Alsidighed og rummelighed

Du kan nyde –
og dele – masser af plads. Det er sjovest at dele køreoplevelserne med andre, og i Kia Sportage har du masser af plads til rådighed. Den unikt indrettede kabine gør turene lige så komfortable for dine passagerer som for dig selv. Takket være den store rummelighed og bagsæder, der kan forskydes, vil hver eneste siddeplads føles som den bedste. For at give dig fleksibilitet til at udnytte pladsen, præcis som du ønsker det, kan sæderne i Sportage også rykkes frem og tilbage og klappes ned, så du får en næsten plan bund. Og med det store bagagerum har du altid plads nok til alt og alle.

Sikkerhed

Vi passer på dig. Det avancerede karrosseri, som er forstærket med ultra højstyrkestål for ekstra beskyttelse, er konstrueret til at optimere din sikkerhed. Og din og dine passagerers sikkerhed øges yderligere af seks airbags, der udløses i tilfælde af en kollision. Hvad angår aktiv sikkerhed, hjælper en række effektive systemer dig med at bevare kontrollen.

kia-sportage-hev-gtl-my22-design-exterior-carousel-range

Prisliste

Brochure

pdf-icon

(kommer senere)

Teknisk Data

Tilbehør

pdf-icon

(kommer senere)

Kia Sportage må trække op til 1.650kg med bremser og op til 750kg uden bremser

kia logo 128