Kia Niro

Kia Niro. Crossover. Hybrid

Her er den – den mest overraskende og ekstraordinære crossover, KIA nogensinde har produceret. KIA introducerer Niro, en hybrid-crossover. Med denne bil vil du opleve kvalitet i topklasse, et kompakt eksteriør, en raffineret kabine med gode pladsforhold, der harmonerer perfekt med en ægte hybridmotors talenter: høj ydelse, god brændstoføkonomi og lave emissioner.

Man kan udrette store ting, når blot man får den rette ide. Det er lige nøjagtigt det, der er tilfældet med KIA Niro. Niro kombinerer en crossover-inspireret silhuet med lave emissioner og leverer klassens bedste brændstoføkonomi i segmentet for kompakte crossovere, såvel som en unik køreoplevelse: afslappende og alligevel energisk.

nirohev20

Hybridkarosseri

Begejstring ved første blik. KIA Niro tiltrækker sig hurtigt opmærksomhed med sine aerodynamiske og skarpe, moderne linjer. Fronten på Niro fuldendes af KIAs signatur kølergrill og betagende forlygter, som legende let forvandler selv den mørkeste nat til dag. Begejstret? Så skulle du bare tage et kig inde i den førsteklasses, rummelige kabine med elementer i højglans, og teknologi i særklasse og et rummeligt bagagerum. Er det ikke bare fantastisk? Jo, også i den grad!

kia-niro-de-pe-hev-my20-explore-hybrid-technology
kia-niro-de-pe-hev-my20-hybrid-driving-efficiency
gms-2016-de-small-3

Hybridånd

Åbn døren til KIA Niro, og stig ind. Nu befinder du dig i en kraftfuld crossover, som samtidig har en lav miljøpåvirkning, er spækket med nyeste teknologi og sjov at køre i. En crossover med hybridånd. Det skal opleves!

KIA Niro er en banebrydende hybrid-crossover, som beviser, at man faktisk godt kan få det hele på én gang. En brændstofeffektiv hybridbil med stil, teknologi og alsidighed som en SUV. Bilen er valget for dig, der gerne vil gøre noget for miljøet, og som i lige så høj grad ønsker køreglæde.

Masser af plads

Der er mange muligheder i den nye KIA Niro – med masser af plads. Den generøse kabineplads opnås ved en akselafstand, som er længere på Niro end Sportage på trods af, at bilen er kortere. Bagagen er der også plads til i det store bagagerum på 427 liter. Med det alsidige bagsæde, som kan deles i forholdet 60:40 og lægges helt ned, kan man få endnu mere bagagerumsplads – helt op til 1425 liter. Føreren og passagererne vil få en afslappende og komfortabel oplevelse med faste, støttende sæder, der gør turen fornøjelig. Førersædet tilbyder rigelige muligheder for justering, således at en sund, opmærksom førerposition understøttes.
kia-niro-de-pe-hev-my20-maximum-cargo
kia-niro-de-pe-hev-my20-relax-inside

Køredynamik

Køredynamikken i den KIA Niro er blevet fremhævet af de internationale pressejournalister, som har prøvet den. KIA Niro har da også alle de rette forudsætninger for at være på højde med konventionelle brændstofbiler, da KIA Niro er designet som Hybridbil og ikke konventionel brændstofbil, hvor fabrikken efterfølgende monterer hybridteknologi. Niro indeholder et parallelt hybridsystem, der skifter mellem drift på benzin og elektrisk strøm, eller som bruger en kombination af begge dele, og oplader batteriet, når det er muligt. Systemet fungerer ukompliceret og har god respons, samtidig med at det opnår lave CO2-emissionerne 88g/km og hele 26,3 km/l.

Prisliste

Brochure

Teknisk data

Tilbehør

Kia Niro må trække op til 1.300kg med bremser og op til 600kg uden bremser
hvis der er fabriksmonteret "anhængerpakke" som indeholder større bremser & større kølersystem

kia logo 128