Kia Niro

Plug-in Hybrid

Kia Niro. Crossover. Hybrid

Kia Niro, en hybrid-crossover. Med denne bil vil du opleve kvalitet i topklasse, et kompakt eksteriør, en raffineret kabine med gode pladsforhold, der harmonerer perfekt med en ægte hybridmotors talenter: høj ydelse, god brændstoføkonomi og lave emissioner.

Man kan udrette store ting, når blot man får den rette ide. Det er lige nøjagtigt det, der er tilfældet med KIA Niro. Niro kombinerer en crossover-inspireret silhuet med lave emissioner og leverer klassens bedste brændstoføkonomi i segmentet for kompakte crossovere, såvel som en unik køreoplevelse: afslappende og alligevel energisk.

kia-niro-depephevmy20-swpsnowwhitepearl-16c_0005

Hybridkarosseri

Begejstring ved første blik. KIA Niro tiltrækker sig hurtigt opmærksomhed med sine aerodynamiske og skarpe, moderne linjer. Fronten på Niro fuldendes af KIAs signatur kølergrill og betagende forlygter, som legende let forvandler selv den mørkeste nat til dag. Begejstret? Så skulle du bare tage et kig inde i den førsteklasses, rummelige kabine med elementer i højglans, og teknologi i særklasse og et rummeligt bagagerum. Er det ikke bare fantastisk? Jo, også i den grad!

kia-niro-de-pe-phev-my20-innovative-hybrid
kia-niro-de-pe-phev-my20-driving-dynamics

Hybridånd

Åbn døren til KIA Niro, og stig ind. Nu befinder du dig i en kraftfuld crossover, som samtidig har en lav miljøpåvirkning, er spækket med nyeste teknologi og sjov at køre i. En crossover med hybridånd. Det skal opleves!

KIA Niro er en banebrydende hybrid-crossover, som beviser, at man faktisk godt kan få det hele på én gang. En brændstofeffektiv hybridbil med stil, teknologi og alsidighed som en SUV. Bilen er valget for dig, der gerne vil gøre noget for miljøet, og som i lige så høj grad ønsker køreglæde.

Masser af plads

Der er mange muligheder i den nye KIA Niro – med masser af plads. Den generøse kabineplads opnås ved en akselafstand, som er længere på Niro end Sportage på trods af, at bilen er kortere. Bagagen er der også plads til i det store bagagerum på 427 liter. Med det alsidige bagsæde, som kan deles i forholdet 60:40 og lægges helt ned, kan man få endnu mere bagagerumsplads – helt op til 1425 liter. Føreren og passagererne vil få en afslappende og komfortabel oplevelse med faste, støttende sæder, der gør turen fornøjelig. Førersædet tilbyder rigelige muligheder for justering, således at en sund, opmærksom førerposition understøttes.
kia-niro-de-pe-phev-my20-space-in-the-boot
kia-niro-de-pe-phev-my20-comfortable-high-tech

Køredynamik

Køredynamikken i KIA Niro er blevet fremhævet af de internationale pressejournalister, som har prøvet den. KIA Niro har da også alle de rette forudsætninger for at være på højde med konventionelle brændstofbiler, da KIA Niro er designet som Hybridbil og ikke konventionel brændstofbil, hvor fabrikken efterfølgende monterer hybridteknologi. Niro indeholder et parallelt hybridsystem, der skifter mellem drift på benzin og elektrisk strøm, eller som bruger en kombination af begge dele, og oplader batteriet, når det er muligt.

DRIVE WiSE

DRIVE WiSE er KIAs ADAS-teknologi (Advanced Driver Assistance Systems), der er dedikeret til at levere køreglæde og det ypperste inden for passagerernes og fodgængernes sikkerhed. DRIVE WISE hjælper føreren med at holde fokus på placeringen af Niro og på de biler, der bevæger sig omkring den, og teknologien kan endda handle for at beskytte fører og passagerer. Som et ekstra sæt øjne giver DRIVE WiSE-teknologien dig vigtige informationer, inklusive visuelle signaler, der hjælper med at manøvrere sikkert. Ved at træffe hurtige beslutninger sørger den for, at afstanden til andre biler og fodgængere bibeholdes - så problemer og ubehagelige overraskelser undgås.
kia-niro-de-pe-phev-my20-generous-interior
kia-niro-de-pe-phev-my20-plug-in-hybrid-efficiency

Ren Plugin Hybrid glæde

Kør til arbejde og hjem igen helt elektrisk i den nye KIA Niro Plug-in Hybrid. Den har en elektrisk rækkevidde på hele 58 km! På de længere ture uden for byen får benzinmotoren dig altid frem – uanset distancen.

Oplev et nyt niveau af effektivitet og længere elektrisk rækkevidde. Benzin- og elmotoren sikrer en behagelig og effektiv kørsel. Og du kan således køre med ren samvittighed. KIAs 7 års garanti, som også omfatter batteriet, giver dig tryghed i lang tid.

Prisliste

Brochure

Teknisk data

Tilbehør

Kia Niro må trække op til 1.300kg med bremser og op til 600kg uden bremser
hvis der er fabriksmonteret "anhængerpakke" som indeholder større bremser & større kølersystem

kia-logo-128