KIA e-Soul

Gør hverdagen elektrisk!

Kia e-Soul

Moderne linjer, friske farver og hightech-detaljer får KIA e-Soul til at skille sig ud fra mængden. Vælg mellem syv karrosserifarver i samme nuance og syv tofarvede kombinationer med forskellige farver på karrosseri/tag og sidespejle. Specielle 17” aluminiumsfælge fuldender det elektriske look.

kia_e-Soul
kia-e-soul-my19-the-chic-electric

Rendyrket sjov!

Slut med at lede efter tankstationer, slut med olieskift og støjende og vibrerende motorer og helt slut med emissioner. Med KIA e-Soul får du i stedet lang rækkevidde med nem opladning og øjeblikkelig acceleration – i en moderne atmosfære, hvor kun lyden fra din musik er høj.

Se de lyse sider!

Når det gælder belysning, er KIA e-Soul fuld af godt humør. Den har full-LED-forlygter med LED-dagskørelys, LED-tågeforlygter og LED-kombinations-baglygter. Vil du have mere? Der er også LED-blinklys i de elektrisk indklappelige sidespejle i sort højglans. Se, og bliv set!

kia-e-soul-my19-clean-fun
kia-e-soul-my19-individualized-comfort

Individuel komfort

Her er der masser af plads til, at du selv kan definere din komfort, stil og farve. En særlig stemningsbelysning ændrer sig i takt med din musik og afspejler metallakkens farve i rød, grøn eller guldfarve. Læderindtrækket tilfører elegance til de opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder.

Vælg din rækkevidde

Det store 64 kWh-batteri har en rækkevidde på op til 452 km på en enkelt opladning. Den mindre 39,2 kWh-batteripakke giver bilen en rækkevidde på op til 276 km., og uanset hvilket batteri du vælger, er det omfattet af KIAs unikke garanti på 7 år.

Brug den kombinerede opladningstilslutning til normal opladning og lynopladning derhjemme eller ved en offentlig ladestation med kombineret opladningssystem (CCS) får du opladningshastighed fra 54 min (20 til 80% på en min. 80kW ladestander). Bilen har endda en vinterindstilling, som opvarmer batteriet og dermed gør det så effektivt som muligt.

kia-e-soul-my19-utility-mode

Prisliste

Brochure

pdf-icon

(kommer senere)

Teknisk data

Tilbehør

Kia_7_år

e-Soul er naturligvis omfattet af KIAs brancheførende garanti på 7 år / 150.000 km.
Garantien dækker også batteripakken og el-motoren.