Kia Ceed SW

Kia Ceed SW

KIA Ceed Sportswagon kombinerer rummelighed, alsidighed og flot design på smukkeste vis. Se bare den velformede tag-linje med de flotte tagrælinger, Kia’s signaturkølergrill eller den smukke skulpturelle front. Det hele handler om dristigt design, som er både smukt og funktionelt.

kia-ceedwagon-cdwgnmy19-csslunarsilver-17a_0006

Rummelighed

Vil du have flere grunde til at forelske dig i Kia Ceed? Her er nogle praktiske grunde: Bagagerummet, som rummer 625 l, giver dig masser af plads til din bagage. Bagsædet kan nedfældes
i forholdet 60/40 eller klappes fladt ned, så du får en bagagerums volumen på hele 1.694 l. Der findes masser af ekstraudstyr til opbevaring og fastgørelse af dine ting – fx smarte kroge og opdelings-net, der kan monteres bag for- eller bagsæderne, en bakke til siden af bagagerummet, en udtrækkelig bagagerums-beklædning og en opbevarings-boks under bagagerums-bunden. Sportswagon er helt enkelt en ekspert i pladsudnyttelse.

kia-ceed-sw-spaciousness

Kvalitet

Livet er fuldt af overraskelser,
så derfor er det sikrest at vælge en bil, som du kan stole på.
For at give dig helt ro i sjælen kan vi med stolthed tilbyde Kia Ceed med branchens bedste garanti på 7 år. Vi kan give den garanti, fordi Kia Ceed produceres efter de højeste standarder på vores topmoderne fabrik i Slovakiet, og fordi bilens driftssikkerhed og holdbarhed er testet grundigt. Derfor at der en god chance for, at du aldrig får brug for denne enestående garanti på hele bilen. Garantien kan i gyldighedsperioden endda overføres komplet til en eventuel efterfølgende ejer, så du er sikret en maksimal gensalgspris for din bil, hvis du sælger den. Det kalder vi vedvarende tiltrækning.

kia-ceed-sw-broaden-your-horizon
kia-ceed-sw-generous-interior

Komfort

Med et så indbydende design har vores ingeniører arbejdet hårdt på at levere en køreoplevelse, som matcher designet. Undervognen har gennemgået en omfattende finjustering med blandt andet avanceret MacPherson-hjulophæng foran og multilink-hjulophæng bagpå. Resultatet er, at Kia Ceed har fremragende køreegenskaber og kørekomfort selv på ujævn vej.

Sikkerhed

Kia Ceed overlader intet til tilfældighederne, hvad angår sikkerhedsudstyret. For at opnå størst mulig stabilitet og støddæmpning er karrosseriets torsionskomponenter på det forstærkede karrosseri komplet forbundne. Bilen har desuden seks airbags – frontairbags til fører og forsædepassager, to sideairbags og to hovedairbags. Alle sikkerhedsfunktioner er grundigt testet og overholder de strengeste europæiske sikkerhedsregulativer.

kia-ceed-sw-jbl-sound-system

Prisliste

Brochure

Teknisk Data

Tilbehør

Kia Ceed må trække op til:
1.0 T-GDI: 1.000kg / 500kg
1.5 T-GDI: 1.410kg / 600kg
1.6 CRDI: 1.500kg / 650kg
(med / uden bremser på påhængsvægt)

kia logo 128